Teambuilding/Bedrijfsuitje

Tijdsduur zeilen 2 uur / totaal arrangement 5 uur

Wilt u de teamspirit vergroten? Stap dan met uw collega's aan boord van één van de botters uit de vloot van Spakenburg. In actie op het water ziet u uw medewerkers of collega's plotseling van een heel andere, soms verrassende kant. Die stille van de ICT neemt opeens het voortouw en die strenge voorman, blijkt eigenlijk een bijzonder vriendelijke man.

Programma

U wordt ontvangen met een schippersborrel op één van onze botters en krijgt van de schipper uitleg over het reilen en zeilen op een botter. De saamhorigheid van de bemanning die ontstaat op de botters biedt alle mogelijkheden om meer uit uw team te halen. Tijdens de zeiltocht is er een scheepspakket van onder andere haring, makreel en een drankencombi, klaar gezet door Rederij Bos.

Na een uitgebreid gesprek, waarin al uw wensen worden besproken, wordt een programma opgesteld. Dat bestaat uit het actief deelnemen aan zeilactiviteiten zoals zeilen hijsen, overstag gaan en loeven e.d.

Na het zeilen wordt u ontvangen op het partyschip van Rederij Bos dat aangemeerd ligt aan de kade van Spakenburg. Hier staat voor u een heerlijke barbecue klaar met diverse salades, stokbrood, en vruchtenbowl. Tevens kunt u gebruik maken van de Hollandse bar met bier/wijn/sapjes/water

Bedrijfsuitje / Teambuilding (tijdsduur 5 uur)
De prijs is gebaseerd op 12 personen per botter a € 89,95 per persoon.
Incl. schipper/bemanning en catering.
Excl. 6% btw.

Meer weten?
Lijkt u dit leuk? Wilt u meer weten? Heeft u bijzondere wensen? Aanvullende vragen? Dit vaararrangement boeken? Alles is bespreekbaar.

Bel :
06 21 32 7472
06 51 01 5044

Hoeveel mensen kunnen er meedoen aan een dagje teambuilding?

Er kunnen ongeveer 12 personen op een botter. Daarnaast hebben we een ruime locatie aan de wal om samen te komen. Wij hebben capaciteit voor 12 t/m 150 personen.

(Grotere groepen dan 150 personen zijn mogelijk, maar informeer dan echt een half jaar van te voren! Dan kunnen wij collega rederijen bij uw aanvraag betrekken. Uiteraard blijft Rederij Bos uw aanspreekpunt.)

Tip: denk eraan bij regenachtig weer een regenjas en dichte, platte schoenen mee te nemen.

Let op! Al onze prijzen zijn excl. 6% btw

Botterverhuur

2 uur
12 personen per botter
Uitbreidbaar met bbq / drankjes / lunch

Botterverhuur


Pampus Dagtocht

Pampus dagtocht
Geheel verzorgd
Met of zonder bezichtiging

Pampus dagtocht


Contact

Captcha Code