Botterverhuur BU 105

Zeilen en ervaren aan boord van een traditionele botter.
Rederij Bos biedt diverse botterarrangementen met authentieke Spakenburgse botters. U huurt botters die overigens nog steeds met de hand worden gemaakt en de ware nostalgie ademen.

Vaar mee met onze botters

Vanuit de havens van Spakenburg kunt u meevaren met een botter (BU105) op de voormalige Zuiderzee (nu Randmeer).
Bunschoten-Spakenburg is van oorsprong de thuishaven van de grootste bottervloot (zeilende vissersschepen) op de voormalige Zuiderzee.

Onze vaararrangementen met botters zijn compleet verzorgd dus inclusief catering. Voor grote groepen of bedrijven die mee willen varen op een botter hebben we een speciaal bedrijfsuitje / bedrijfsarrangement samengesteld dat in de meeste gevallen ook nog aftrekbaar is.

Bottertocht als familie uitje

Varen met een botter is een geweldige ervaring om de familiebanden flink aan te halen. En of je nu actief of passief mee wilt varen, het maakt niet uit. Reserveer nu alvast uw bottertocht voor het komende seizoen, want vol is helaas echt vol!

Ook tijdens de jaarlijkse Zuidwalraces (speciale wedstrijden voor botters), kunt u meevaren op een echte botter (BU105) of met ons partyschip.

Meer weten?

Lijkt u dit leuk? Wilt u meer weten? Heeft u bijzondere wensen? Aanvullende vragen? Dit vaararrangement boeken? Alles is bespreekbaar. Bel 033-298 60 46