Moonlight Cruise

Wat is mooier dan varen bij ondergaande zon? Dan is het Eemmeer op z'n mooist! Een bijzondere ervaring. Prachtig gekleurde luchten. De zon die in het water zakt. En heerlijk genieten van een bbq en drankjes. Geniet en verwen uzelf, uw familie, vrienden of relaties met een onvergetelijke avond.

Moonlightcruise arrangement
Voor een avondtocht met het partyschip ' Anne Elisabeth II ' van Rederij Bos stapt u om 18.30 uur in de haven van Spakenburg aan boord. U wordt verwelkomd met een drankje naar keuze. Na een korte kennismaking met het schip en bemanning gaan de trossen los en varen we richting de rivier de Eem. Tijdens het varen kunt u onbeperkt gebruik maken van wijn/bier en sapjes.
Rond 19.00 uur leggen we het schip op een rustige plek voor anker om vervolgens te genieten van een barbecue. Na de maaltijd varen we om ca. 21.30 uur tot u weer van boord gaat in de haven van Spakenburg.
Prijs: v.a. € 60,- per persoon. (prijs gebaseerd op groepen van 20 t/m 60 personen)
Tijdsduur 3 uur


Incl. schipper/bemanning en catering. Informeer naar de mogelijkheden.
Barbecue: 5 soorten vlees
Diverse salades / stokbrood / sauzen / vruchtenbowl
Onbeperkt bier/wijn/sapjes/water
Indien gewenst ontvangst en afsluiten met koffie / thee en koek € 5,00 extra.

Meer weten?
Lijkt u dit leuk? Wilt u meer weten? Heeft u bijzondere wensen? Aanvullende vragen? Dit vaararrangement boeken? Alles is bespreekbaar!

Let op! Al onze prijzen zijn excl. 6% btw.Tapas Cruise

2 uur cruise
Onbeperkt hapjes en drankjes
Groepen vanaf 20t/m 60 personen

Tapas Cruise

Eem Cruise

2,5 uur
informatieve tocht
inclusief Spakenburgse lunch

Eem Cruise