Trouwen op het water / schip

Stap letterlijk in het huwelijksbootje

Trouwen op het water in Bunschoten - Spakenburg / Trouwen op een schip
Wilt u letterlijk in het huwelijksbootje stappen? Dat kan! De gemeente Bunschoten/Spakenburg heeft de ‘Anne-Elisabeth II’ van Rederij Bos als officiële trouwlocatie aangewezen. De ambtenaar van de Burgerlijke Stand komt aan boord voor de ceremonie rond het ja-woord.

Trouwen op een schip, een overgetelijke ervaring
De romantische, intieme sfeer van het partyschip van Rederij Bos omlijst deze onvergetelijke dag. het schip kan geheel versierd en afgestemd worden op uw wensen. Er zijn veel mogelijkheden om uw trouwdag een persoonlijk tintje te geven. De gasten kunnen een toast met champagne uitbrengen op u als kersvers bruidspaar. Ook kan er na het aansnijden van de bruidstaart een vaartocht gemaakt worden op de wateren rondom Spakenburg.

Uiteraard kan het partyschip ‘Anne-Elisabeth II’ van Rederij Bos ook aan de kade van Spakenburg blijven liggen. Ons partyschip is de perfecte locatie voor uw intieme trouwfeest of receptie. Maar u mag Rederij Bos ook inzetten als vervoermiddel, van uw trouwlocatie naar een restaurant of een andere feestgelegenheid. Kortom, alles is mogelijk. Het is zelfs mogelijk om aan boord heerlijk te barbecuen of bijvoorbeeld van een gezellig buffet te genieten.

Kom kennis maken met het partyschip van Rederij Bos, en laat u verrassen door de vele mogelijkheden die u geboden worden op deze locatie! Wij denken graag met u mee om u een grandioze huwelijksdag te bezorgen en maken desgewenst een offerte op maat.

Contact opnemen


U kunt ons ook mailen via het contactformulier.
Wij zorgen dat u letterlijk echt een onvergetelijke huwelijksdag op het water beleeft!

Wij hebben ook een fantastische feestlocatie aan de wal voor groepen t/m 200 personen.
Na de trouwplechtigheid kan er gevaren worden naar de feestlocatie voor uw receptie en/of party waar de avond voortgezet zal worden.
Ook is de mogelijkheid aanwezig om tijdens de receptie met de boot terug naar de haven te varen om hier uw auto op te halen en vervolgens naar de bestemde feestlocatie te rijden.

Eem Cruise

2,5 uur
informatieve tocht
inclusief Spakenburgse lunch

Eem Cruise

Bedrijfsuitje

Arrangement vanaf 5 uur
Luxe hapjes en culinaire maaltijd
Incl. onbeperkt Hollandse dranken

Bedrijfsuitje

Contact

Captcha Code